O nama

Kompanija UNIONCLEAN je deo renomiranog multinacionalnog koncerna UNIONCLEAN EUROPE, svetskog lidera u proizvodnji i distribuciji profesionalne higijenske opreme.

U Srbiji i Crnoj Gori kompanija UNIONCLEAN posluje od 1990 godine i zahvaljujući izvanrednom timu stručnjaka – veštih profesionalaca, njihovoj kreativnosti i načinu rada UNIONCLEAN danas razvija i proizvodi higijensku opremu vrhunskog kvaliteta i performansi.

Naša preokupacija je da zadovoljimo postojeću potrebu za toaletnom opremom u javnim i zajedničkim toaletnim prostorima. Naš tim veštih profesionalaca, dizajnira, razvija, proizvodi i plasira proizvodnu liniju izuzetnih performansi – proizvode visokog kvaliteta kako bi imali rešenje za svaki toaletni prostor.

Proizvodi se izrađuju po ISO 9001 standardu i prateći sve kriterijume homologacije prolaze kroz najzahtevnije kontrole kvaliteta.

UNIONCLEAN je uz takvu poslovnu politiku i strategiju u poslednjih 15 godina zadobio poverenje preko 13000 klijenata čiji su objekti opremljeni vrhunskom profesionalnom higijenskom opremom. Tokom navedenog perioda otvorio je više stotina novih radnih mesta za mlade stručnjake i tako ih zadržao u zemlji, otvarajući im istovremeno vrata sveta.

Cilj UNIONCLEAN-a je da ostane lider u proizvodnji profesionalne higijenske opreme na području Srednje i Istočne Europe, Srednjega Istoka i Afrike, kao i aktivan učesnik u stvaranju nove ekonomije koja vodi privrednom prosperitetu zemlje.

unionclean building